Microsoft 365 2012-04-27

Microsoft 365 Outlook app: Een logo aan de handtekening toevoegen

Met de nieuwe Outlook app kun je gemakkelijk een logo toevoegen aan de handtekening maar daar zitten wel een paar haken en ogen aan. Het is goed om te dit te weten

In de recente versies van de Outlook Web App kan de gebruiker eenvoudig een logo toevoegen aan de handtekening middels de handtekening editor (tandwieltje rechtsboven > ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ > ‘Opstellen en beantwoorden’):

Let op! In tegenstelling tot de bureaublad Outlook wordt de afbeelding hier niet wordt opgenomen (embedded) in het bericht maar wordt ingeladen vanaf een externe locatie, iets wat veel e-mail programma’s uit beveiligingsoogpunt niet toestaan waardoor een waarschuwing wordt gegenereerd. De ontvanger zal dus een melding als hieronder krijgen:

Zodra de ontvanger je aan de lijst van veilige afzenders toevoegt zal het logo gewoon zichtbaar zijn zonden bovenstaande melding.

Omdat het lastig is om altijd en overal dezelfde handtekening te hanteren leveren wij ook een handtekeningen oplossing voor Microsoft 365 waarmee handtekeningen automatisch worden toegevoegd aan alle uitgaande berichten. Hiermee heb je dezelfde handtekening vanaf mobiel, Outlook online en je bureaublad Outlook. Ook worden de logo’s hierbij wel opgenomen in het bericht.

bekijk ook

gerelateerde artikelen

microsoft 365 business premium beveiliging
Microsoft 365 2022-07-05

Verschil Microsoft 365 abonnementen

Naar bericht
Microsoft 365 Business Premium
Microsoft 365 2022-06-20

Overstappen naar 365 Business Premium

Naar bericht
Cumulus IT Microsoft 365
Microsoft 365 2022-06-10

7 Tips om meer uit Microsoft 365 te halen

Naar bericht

Vragen of meer informatie?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze specialisten.

We helpen u graag. Bel ons.