Cumulus IT is een Office 365 specialist. Wij analyseren uw wensen en helpen u de juiste keuzes te maken op het gebied van Office 365. Met ons Office 365 specialisme focussen wij niet op technologie maar op functionaliteit en efficiëntie, echte cloud power!

Wij werken met management en IT medewerkers om te beoordelen waar Office 365 zou kunnen helpen om uw infrastructuur te vereenvoudigen, informatie meer toegankelijk te maken en kosten te besparen.

Cumulus IT heeft uitgebreide ervaring met web oplossingen, traditionele IT oplossingen, IT infrastructuur management en IT beveiliging en is een echte Office 365 specialist. Of u zich nog aan het oriënteren bent, of al een keuze heeft gemaakt voor Office 365, wij helpen u graag met informele advisering of formele strategische input.

Wij kunnen Exchange, Sharepoint of Skype voor Bedrijven implementeren als afzonderlijke oplossingen of als onderdeel van een complete Office 365 implementatie.

Wat is Office 365?

Microsoft Office 365 is een gebruiksvriendelijk systeem voor online email, samenwerken en documenten. Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot email en documenten en werkt u gemakkelijk samen met collega’s en partners.

Office 365 bestaat uit verschillende componenten: Office voor apparaten en online, Exchange Online voor email, Sharepoint Online voor samenwerken en documenten, en Skype voor bedrijven voor communicatie en aanwezigheid. Samen vormen ze een functionele en gebruiksvriendelijke suite:

Office voor apparaten en online

Met Office als onderdeel van uw Office 365 licentie heeft u altijd de beschikking over de laatste versie van Office voor PC, Mac, tablet of mobiel. U kunt de laatste versie van Office installeren en gebruiken tot op 5 apparaten.
Ook kunt u de Office Online apps gebruiken vanuit de webbrowser voor het bewerken van documenten die zijn opgeslagen in Office 365

Exchange online

Met Exchange Online hebt u een rotsvast e-mail platform in handen. Toegang tot e-mail, agenda’s en contactpersonen vanaf iedere locatie, via het web, Outlook of de mobiele telefoon. Exchange Online is standaard voorzien van hoogwaardige bescherming tegen virussen en spam.

 • Uitgebreide ondersteuning voor pc’s, Mac-computers, iPhones, Android-telefoons, BlackBerry-telefoons**, Windows Mobile en Windows Phones*
 • Een standaard opslagruimte van 25 GB per gebruiker
 • Exchange Online werkt perfect samen met Outlook 2007 en 2010 zonder aparte plug-ins of connectors
 • Plan eenvoudig vergaderingen door agenda’s naast elkaar weer te geven
 • Lees email via de uitgebreide en makkelijk te gebruiken Outlook Web App, met ondersteuning voor de meeste browsers
 • Uitgebreide bescherming tegen virussen en spam middels topklasse Forefront e-mail scanning

Exchange Online is beschikbaar als onderdeel van Office 365 Business en Enterprise abonnementen of als afzonderlijk product vanaf €3,10 per gebruiker/maand of € 1,50 per maand voor de kiosk versie (met alleen webmail en POP toegang).

SharePoint Online

Met SharePoint Online is het eenvoudig om documenten te raadplegen en te bewaren, en informatie te delen met collega’s en klanten. Ook is het mogelijk gelijktijdig samen te werken aan documenten en informatie gestructureerd op te slaan in bibliotheken en lijsten.

 • Bewaar, bewerk en deel documenten met collega’s
 • Open en bewaar Office documenten rechtstreeks in SharePoint Online
 • Een standaard opslagruimte van 10GB + 500MB extra per gebruiker
 • Beheer projecten, taken, documentatie, contactpersonen en andere gegevens in één plaats
 • Blijf op de hoogte van bedrijfsinformatie en -nieuws
 • Bescherm vertrouwelijke informatie met machtigingen op documentniveau
 • Open belangrijke documenten offline via SharePoint Workspace

Sharepoint Online is beschikbaar als onderdeel van Office 365 Business en Enterprise abonnementen of als afzonderlijk product vanaf €3,80 per gebruiker/maand.

Skype voor bedrijven

Eenvoudig en snel communiceren met collega’s, klanten en partners. Met Skype voor Bedrijven is het makkelijk te zien wie er beschikbaar is en een chat of videogesprek te starten.

 • Communiceer met collega’s via chatberichten, videogesprekken en online vergaderingen
 • Geef online presentaties aan klanten en collega’s en maak hierbij gebruik van audio, video, gedeelde schermen en een virtueel whiteboard
 • Nodig externe contactpersonen uit om via een desktop- of webgebaseerde cliënt eenvoudig deel te nemen aan online vergaderingen
 • Bekijk de aanwezigheidsgegevens van collega’s en klik om te communiceren vanuit Microsoft Outlook, Office SharePoint en andere Office-toepassingen
 • Communiceer met externe organisaties die werken met Skype voor Bedrijven door middel van chatberichten, audio en video via federatie

Skype voor Bedrijven is beschikbaar als onderdeel van Office 365 Business en Enterprise abonnementen of als afzonderlijk product vanaf € 1,79 per gebruiker/maand.